Over ons

koopjeleaseaf.nl is ontstaan vanuit de gedachte: “Waarom kost die afkoop van dat leasecontact zoveel?” Uit ervaring blijkt deze vraag vaker te spelen bij bedrijven en/of medewerkers. koopjeleaseaf.nl heeft een dienst ontwikkeld waardoor dit anders kan. Door de juiste partijen bij elkaar te brengen kunnen wij de afkoop verlagen.

Vestigingen

Je auto inleveren kan op afspraak bij een van de 10 locaties verspreid door Nederland.

Transport naar onze locaties is ook mogelijk, hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

De transporteur waar koopjeleaseaf.nl mee samenwerkt behoort tot de grotere spelers in de autotransportmarkt.

Wat we van jou verwachten is de er op het afgesproken tijdslot iemand aanwezig is op het zakelijke adres om de auto te kunnen overhandigen aan de transporteur.

 

Taxateur

De auto wordt na het transport geïnspecteerd door een taxateur.

Wanneer u de auto op een van de locaties op afspraak inlevert wordt uw auto gelijk geïnspecteerd en gecontroleerd.

Deze taxatie is leidend, wij zien de auto fysiek voor de eerste keer. Tijdens de inspectie wordt er niet met de auto gereden.

Ondernemer

Mijn naam is Stephan den Herder, oprichter van koopjeleaseaf.nl.
Ruim 15 jaar heb ik gewerkt in de autobranche, met veel plezier, maar ik merkte dat het een steeds meer proces gestuurde en prijs gedreven business werd waarin toegevoegde waarde & partnerschip mooie woorden zijn waarvan ik de inhoud miste.

Nu zet ik mijn opgedane kennis in om klanten te helpen als zij voortijdig hun leasecontract willen beëindigen. Door mijn kennis en contacten kunnen wij je snel helpen met dit ‘leasecontract-probleem’.”

Stephan den Herder