Leasecontract afkopen

Over ons

“Waarom zou het afkopen van een leasecontract zoveel moeten kosten?” Vanuit die gedachte is koopjeleaseaf.nl ontstaan. Uit ervaring weten we dat deze vraag vaker speelt bij bedrijven en/of hun medewerkers. We ontwikkelden een dienst waardoor dit anders kan. Door de juiste partijen bij elkaar te brengen kan koopjeleaseaf.nl de afkoopsom verlagen.

Vestigingen

Koopjeleaseaf.nl heeft 10 vestigingen verspreid door Nederland. Maak je gebruik van onze dienst, dan is het mogelijk je auto op afspraak bij één van onze vestigingen in te leveren. Komt het beter uit dat wij hem ophalen? Transport naar onze vestigingen is mogelijk en wordt verzorgd door een van de grotere spelers in de autotransportmarkt. Tegen een vergoeding zorgen we dat jouw auto veilig bij ons aankomt.

Het enige wat we van jou verwachten is dat er op het afgesproken tijdslot iemand aanwezig is om de auto te kunnen overhandigen aan de transporteur.

Taxateur

Zodra de auto aankomt bij onze vestiging wordt hij geïnspecteerd door een taxateur. Dit is het eerste moment waarop wij de auto fysiek zien, dus deze taxatie is leidend. Tijdens de inspectie wordt er niet met de auto gereden.

leasecontract overnemen

Ondernemer

Mijn naam is Stephan den Herder, oprichter van koopjeleaseaf.nl

Ruim 15 jaar heb ik met veel plezier in de autobranche gewerkt, maar ik merkte dat het een steeds meer proces gestuurde en prijs gedreven business werd. Toegevoegde waarde & partnership waren veelgebruikte termen, maar ik miste de inhoud.

Ik zet mijn opgedane kennis nu in om klanten te helpen bij het voortijdig beëindigen van hun leasecontract. Met behulp van mijn kennis en contacten kunnen wij je snel helpen met dit ‘leasecontract-probleem’

Leasecontract afkopen