Over ons

Koopjeleaseaf is ontstaan vanuit de gedachte: “Waarom kost die afkoop van dat leasecontact zoveel?” Uit ervaring blijkt deze vraag vaker te spelen bij bedrijven en/of medewerkers. Koopjeleaseaf heeft een dienst ontwikkeld waardoor dit anders kan. Door de juiste partijen bij elkaar te brengen kunnen wij de afkoop verlagen.

De ondernemer

“Na het afronden van IVA Driebergen met certificatie VNA leasing ben ik in 2006 als jong professional de wereld van de leaseauto’s ingestapt. Ik heb jaren mogen meekijken bij grote partijen en heb de uitdaging gekregen om een dealer leasemaatschappij op te zetten.

Na al die jaren haal ik nog steeds veel voldoening uit de dynamische autobranche en werd het tijd voor de volgende stap: mijn opgedane kennis inzetten om klanten te helpen als zij voortijdig hun leasecontract willen beëindigen. Door mijn kennis en contacten kunnen wij je snel helpen met dit ‘leasecontract-probleem’.”

Stephan den Herder

Taxateur

De auto wordt voor het transport geïnspecteerd door een taxateur.
Zij komen op locatie bij u de auto inspecteren en controleren.

Deze taxatie is leidend, tenzij tussen de inspectie en het transport nieuwe schade is ontstaan. Tijdens de inspectie wordt er niet met de auto gereden.
De inspectie wordt binnen 3 werkdagen ingepland met de berijder.

Transporteur

De transporteur waar koopjeleaseaf mee samenwerkt behoort tot de grotere spelers in de autotransportmarkt.

Wat we van u verwachten is de er in een afgesproken termijn van 3 dagen iemand aanwezig is op het zakelijke adres om de auto te kunnen overhandigen aan de transporteur.

Helaas is het niet mogelijk om een exacte datum en tijd af te spreken. Wilt u wel op een afgesproken tijd en datum de auto inleveren, dan is dit mogelijk op de stallingslocatie van koopjeleaseaf. (Let op: dit is een afwijkend adres dan ons bezoekadres)