leasecontract afkopen

leasecontract afkopen

Ben je voornemens of wil je een leasecontract afkopen of je leasecontract overnemen?
Je hebt een nieuwe baan maar je kunt niet je leasecontract overnemen naar je nieuwe werkgever omdat deze geen leaseauto aanbiedt aan z’n personeel. Of je bent juist werkgever en een medewerker is vertrokken en heeft zijn leaseauto achtergelaten maar je hebt geen nieuwe berijder voor de auto. Vaak is het dan ondanks de kosten die bij een leasecontract afkopen komen kijken toch voordeliger om afscheid te nemen van een leaseauto. Bij koopjeleaseaf.nl ben je daarvoor aan het goede adres, we helpen je snel tegen lagere kosten van je contract af.

Gemakkelijk je leasecontract afkopen

“Waarom zou het afkopen van een leasecontract zoveel moeten kosten?”
Dit hoeft helemaal niet zo te zijn bij koopjeleaseaf.nl. Met onze werkwijze is het afkopen van een leasecontract erg gemakkelijk. De ervaring leert dat dit bij bedrijven en/of hun medewerkers speelt en niet altijd even soepel verloopt. Wij bieden hiervoor de oplossing door de juiste partijen bij elkaar te brengen. Dit resulteert in het verlagen van de afkoopsom, wat het leasecontract afkopen voordeliger maakt.

We kunnen een gunstig aanbod leveren waarbij we minimaal €1.000 besparen op het afkopen van je leasecontract. Door middel van onze quickscan kunt u berekenen of deze besparing wordt gerealiseerd. Is dit het geval? Dan kunnen we uw leasecontract afkopen.

Met onze kennis en netwerk bieden we een gunstige prijs voor het leasecontract afkopen. Hiermee voorkom je het betalen van extra kosten aan je leasemaatschappij en een hoop geregel!

 

Voordelen van een leasecontract overnemen

Wij staan voor een eerlijke prijs voor het overnemen van een leasecontract. Voorafgaand bij de aanvraag betrouwbare informatie bij de hand hebben over de auto zal voordelen met zich mee brengen. Dit maakt de aanvraag uitgebreider wat resulteert in een nauwkeurige taxatie. Dit resulteert in een veelal hoger bod gedurende het leasecontract afkopen.

Een goede taxatie biedt de volgende voordelen voor het overnemen van een leasecontract:

  1. Een eerlijke prijs om een transactie mee te doen;
  2. Voorkomt claims achteraf;
  3. Staat garant voor een vlotte en soepele afwikkeling.

Wil je meer weten over hoe het overnemen van een leasecontract werkt? Bekijk dan onze ‘hoe het werkt‘ pagina.

 

leasecontract overnemen

Financial lease overnemen

Wij kunnen u ondersteunen in het overnemen van financial lease.
Hier zijn wel een aantal zaken van belang, zoals:

  1. Per welke datum wenst u het contract te verbreken?;
  2. Wat is het openstaand saldo van uw financial lease op de datum van inlevering?

Door de juiste partijen bij elkaar te brengen kunnen wij uw financial lease overnemen en uw afkoopsom verlagen. Wij garanderen een betrouwbare overname van uw financial lease.

financial lease overnemen

Operational lease overnemen

Wij kunnen ook operational lease overnemen tegenover een lage afkoopsom. Zo wordt er bij operational lease bij het aangaan van het contract geen vastgestelde prijs genoemd om de auto over te nemen. Dit noemen we een gesloten calculatie.

Toch kan koopjeleaseaf.nl met behulp van onze kennis en contacten je helpen om de operational lease over te nemen zonder problemen!

operational lease overnemen

Onze visie

Mijn naam is Stephan den Herder, oprichter van koopjeleaseaf.nl

Ruim 17 jaar heb ik met veel plezier in de autobranche gewerkt, maar ik merkte dat het een steeds meer proces gestuurde en prijs gedreven business werd. Toegevoegde waarde & partnership waren veelgebruikte termen, maar ik miste de inhoud.

Ik zet mijn opgedane kennis nu in om klanten te helpen bij het voortijdig beëindigen van hun leasecontract. Met behulp van mijn kennis en contacten kunnen wij je snel helpen met dit ‘leasecontract-probleem’.

Leasecontract afkopen