Leasecontract afkopen

Zakelijke rijder kan gemiddeld 25% besparen op zijn afkoopsom

De helft van de zakelijke rijders moet een afkoopsom voor de leaseauto betalen als ze overstappen naar een andere werkgever. Deze som bedraagt gemiddeld 10.000 euro, en dat is veel te hoog. Niet elke leaserijder weet dat dit anders kan. Koopjeleaseaf.nl kan via zijn netwerk en expertise een gemiddeld 25% lagere afkoopsom realiseren.

Bespaar op je afkoopsom

Verandering in een werksituatie is voor iedereen spannend en opwindend. Of je nu ondernemer of werknemer bent. Je slaat een andere koers in met je bedrijf, of je hebt ineens die gewilde baan.

Als zakelijke rijder kun je daar een probleem bij krijgen. Want, wat gebeurt er als je voortijdig een leasecontract opzegt? Er komt een boete! Aan de ondernemer of aan de werknemer, dat kan verschillen. Maar die boete, die moet zo snel mogelijk opgelost zijn. Dat wil iedereen.

Via koopjeleaseaf.nl ben je binnen een paar dagen van je leaseauto af. Een aanbod voor de verlaagde afkoopsom ontvang je al binnen één dag. De aanvraag kost niets en je bespaart minimaal 1.000 euro.

Leasecontract afkopen

Ontbinden leasecontract

In 2020 moest maar liefst 50% van de zakelijke rijders na overstap een leasecontract afkopen. Een leasecontract overnemen is dus aan de orde van de dag. En dat kan best eens in de papieren lopen. Vereniging Zakelijke Rijders noemt een gemiddeld bedrag van maar liefst 10.000 euro. Voor leaserijders die denken dat ze altijd hun volledige afkoopsom moeten betalen, is er goed nieuws.

Overname leasecontract goedkoper
Koopjeleaseaf.nl heeft de know-how om je te ontzorgen: Koopjeleaseaf.nl neemt je leaseauto over van de leasemaatschappij. Het enige wat jij hoeft te doen, is je leaseauto inleveren bij één van de 10 vestigingen.

Onze afkoopsom is gemiddeld 25% lager dan het gemiddelde van Vereniging Zakelijke Rijders, en dat merk je in je portemonnee. Zo verzacht je de pijn van een boete en kun je je bezighouden met de energie die een nieuwe baan geeft.

Afkoopsom fiscaal aftrekbaar

Weinig mensen weten van de fiscale aftrekbaarheid van een afkoopsom. Die kun je van je totale bijtellingsbedrag van het betreffende jaar afhalen. Totdat de bijtelling op nul staat. De kosten voor de overname van je leasecontract zijn echter alleen onder voorwaarden aftrekbaar. De werkgever is feitelijk verplicht overeen te komen dat de werknemer, bij beëindiging van het contract, vanwege privégebruik een eventuele afkoopsom verschuldigd kan zijn. Een fijne werkgever is hier open over: zowel bij het aangaan als bij het beëindigen van je contract. Goed voor de arbeidsrelatie. Niet iedere werkgever weet dit echter.

leasecontract overnemen

Gratis quickscan van je afkoopsom

Kijk op koopjeleaseaf.nl en doe onze quickscan. Je krijgt binnen een werkdag vrijblijvend een verlaagde afkoopsom.

Doe de quickscan