leasecontract afkopen

De afkoopsom van jouw leasecontract kan lager!

De afkoopsom van je leasecontract kan oplopen tot een behoorlijk bedrag, maar moet dat zo duur zijn? Met deze vraag liep Stephan den Herder al een geruime tijd rond voordat hij koopjeleaseaf.nl startte. Uit ervaring wist hij dat deze vraag speelt bij veel werkgevers en/of hun werknemers. De helft van de zakelijke rijders moet een afkoopsom voor de leaseauto betalen als ze overstappen naar een andere werkgever. Deze som bedraagt gemiddeld tienduizend euro, en dat is veel te hoog.

Hoe verlagen wij de afkoopsom?

De werkwijze van koopjeleaseaf.nl in een notendop is dat het de leaseauto overneemt van de leasemaatschappij en aanbiedt in zijn eigen netwerk. Den Herder geeft aan dat de kracht van het bedrijf ligt in dat zij zowel de lease- als de handelswereld goed kennen. Door zijn jarenlange ervaring en opgedane kennis in de autobranche kan hij een beter bod uitbrengen op leaseauto’s waarvan het contract moet worden afgekocht. Groot voordeel wat hierbij komt kijken is dat het allemaal binnen een week geregeld kan zijn.

Koopjeleaseaf.nl belooft een besparing van minstens duizend euro en deze kan oplopen tot meerdere duizenden euro’s.

“Leasemaatschappijen verkopen de auto graag aan ons, want dan zijn ze in één klap van alle mogelijke beslommeringen af.”

Leasecontract afkopen

Afkoopsom leasecontract fiscaal aftrekbaar

Een ander voordeel, wat niet iedereen weet, is dat de afkoopsom in bepaalde gevallen fiscaal aftrekbaar is. De kosten voor de overname van het leasecontract kunnen van je totale bijtellingsbedrag van het betreffende jaar afgehaald worden. Dit wil zeggen dat de kosten kunnen afgetrokken worden totdat de bijtelling op nul staat. De werkgever is feitelijk verplicht overeen te komen dat de werknemer, bij beëindiging van het contract, vanwege privégebruik een eventuele afkoopsom verschuldigd kan zijn. Een fijne werkgever is hier open over, zowel het bij het aangaan als bij het beëindigen van je contract.

Bespaar direct

Heb jij een zakelijke auto die stil staat en enkel stof staat te happen? Of ben je benieuwd geworden naar hoe Koopjeleaseaf precies werkt?

We leggen onze werkwijze in 5 simpele stappen uit.

leasecontract overnemen

Gratis quickscan van je afkoopsom

Ben je benieuwd naar welke afkoopsom wij jou kunnen bieden? Doe onze gratis quickscan en we geven je binnen één werkdag vrijblijvend jouw verlaagde afkoopsom.

Doe de quickscan